ZELENA KOT TRAVA

Ljubim te, Slovenija zelena,
moje si zavetje, moj si dom.
Od gora, čez polja tja do morja,
lepa si , moja si,
kjer gozdovi skrivajo obzorja,
res najlepša si, Slovenija.

New Swing Quartet


Živijo !

Če me vprašate na kaj pomislim ob besedi ZELENA, se vedno spomnim na tisti znani slogan in videospot SLOVENIJA MOJA DEŽELA. Zelena, cvetoča in prijazna dežela ! Oh, kako lepi spomini ....


      A, vrnimo se v sedanjost ! Danes je prvi septembrski dan in v naši VESELI HIŠKI imamo nov IZZIV # 22 - ZELENA KOT TRAVA.


Sponzorka našega Izziva je tudi ta mesec MAJA TOMŠIČ in njena spletna trgovina z ustvarjalnim materialom PREMIUM CRAFT.

Vsem ustvarjalkam Vesele hiške je poslala prekrasen paket s štampiljkami in rezalnimi šablonami sončnic in buč. 
Sama sem v teh dveh mesecih ustvarjala z drugim materialom iz njene trgovine, saj nameravam v jeseni narediti spet tisto knjižico z recepti ( kot lani) in bom takrat predstavila njen sponzorski material.

Naj se iskreno zahvalim MAJI, da nas je podprla in obenem pohvalim njeno trgovino, kjer lahko najdeš kar ti srce poželi. 

Zdaj poglejmo mojo voščilnico v zelenem. No, barve so nekoliko blede, ker sem fotografirala v slabi svetlobi in je v resnici zelena bolj intenzivna.

Voščilnica je enostavna za izdelavo. Na spodnjem videu si lahko ogledate, kako naredimo osnovo in izrežemo oba trikotnika ob straneh ter jih nato postavimo navzkrižno na sredino. 


Za osnovo sem uporabila akvarelni papir 200 g. Zeleni papir in izrezane rožice so iz čudovitega seta papirjev PIATEK 13-STICHED WITH LOVE.


Na sredini sem ustvarila šopek cvetlic. Na osnovo sem zalepila izrez z okvirjem, ko za vezenje in nanj nalepila bel til, roza cvetlične liste,  prekrasne izreze vezenih rožic in izreze belo potiskanega paus papirja.  Vmes sem zataknila kovinski obesek odrezan na pol in vse cvetove pobarvala z bleščicami, kar se sicer ne vidi.


Vse sem osenčila z Distressi Spun Sugar, Worn Lipstik, Peeled Paint in Bundled Sage ter robove namazala s srebrno wax pasto Finnabair Old Silver . Za konec sem spodnji del voščilnice ovila z roza trakom, a spredaj in zadaj dodala izrezan kartonček za napis.

Material, ki sem ga uporabila pri ustvarjanju iz trgovine Premium Craft. 

Le klikneš na izdelek in si že v trgovini :










Ne pozabi pogledat še k puncam, ki so ustvarile 
prekrasne in neverjetne izdelke, ki vas bodo navdihnili !

Naj bo tvoj dan lep in v pomirjujočo zeleno odet !






















5 komentarjev:

  1. Draga Veana, navdušuješ kot vedno. Tvoji izdelki so vedno dodelani do potankosti in prava paša za oči. Lepo je obiskati tvoj blog.
    Objem, Valerija

    OdgovoriIzbriši
  2. uauu kako posebna je in čarobna!

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako me znaš vedno presenetiti s tvojo ustvarjalnostjo. Prekrasna je tvoja verzija te voščilnice. Res imaš neverjeten čut za estetiko in prekrasno skombiniraš vse majhne detjle in dodatke. Velik objem in pozdrav Janja

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj kako lepo, vedno navdušiš s kakšno noviteto in tvojim čudovitim čutom za papirčke.

    OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -