MODRA KOT MORJE


Jaz te na morje bom peljal, kitaro igral,
na obali slan poljub ti bom dal.
V moker pesek narisal bom tvoje srce,
ljubil te vse do belega dne.

Ansambel Fantje izpod Lisce


En vroč poletni pozdrav !

Avgust je tu : modro morje, vroče noči in sonce neusmiljeno žari. Uživamo v počitniških dnevih, brez omejitev in skrbi. Le naj tako ostane...

Vesela hiška ima MODRI IZZIV in sponzorja PREMIUM CRAFT trgovino.

HVALA draga MAJA, da si podprla naš Blog !


Maja ima v svoji trgovini veliko materala za Mix Media tehniko in obilo čudovitih papirjev. Poglejmo, kako sem ustvarjala z njimi !

Na staro ozadje okvirja (kjer sem razbila steklo) sem nanesla najprej prozoren gesso in nanj zmečkala tisti bel tanek papir, v katerega Maja ovije kupljene izdelke. Odlično za reciklažo! Pobarvala sem še z ostankom od jutranje KAVE, belim gessom, modro barvo in modro blazinico.


Na sredino sem zalepila iz MDF mase
OKNA z POLKNI, katero sem tudi pobarvala z belim gessom in osenčila z modro blazinico.   
Na okno sem zalepila izrezek iz papirja z morjem in jadrnico. Pod okno sem dala nekaj sive mreže, kupljene nekoč v Tediju ( vse pride čez 7 let prav)


Okoli okna na obe strani sem zalepila izrezane liste s šablonami LADY E DESIGN in izrezke iz raznih čudovitih papirjev, ki jih najdete v spodnji povezavi. 
Na polkna sem zavezala še dva kovinska srčka, nekaj čipke in moder vintage trak.


Seveda je na tak Mix media izdelek treba obvezno na koncu potresti s čopičem še bel gesso, da tiste drobne pikice povežejo vse v celoto.

Napis na oknu I NEED TO SEE SEA SOON je za vse vas ustvarjalke, ki ne živite ob morju in nimate iz balkona pogleda na modrino vode, kot jaz.


Material, ki sem ga uporabila pri ustvarjanju iz trgovine Premium Craft. Klikneš in si že tam :

Prijavi se na naš Izziv MODRA KOT MORJE
in pričaraj še ti modrino v svoj dom in našo Veselo hiško !


Hvala, da me bereš in komaj čakam na tvoj navdih in izdelek !

Objem, Veana R.
Z voščilnico sodelujem / I participate in Challenges :

http://welove2create.blogspot.com/

5 komentarjev:

 1. Veana, čudovito mix media pravljico si ustvarila in dodala veliko uporabnih namigov, hvala. Hvala pa tudi za morski odklop ... samo sebe si predstavljam na tvojem fotelju, kjer uživam v razgledu ;-)
  Deževen pozdravček pošiljam na morje, Majda

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasen izdelek v mešani tehniki. Navdušena sem nad vsemi plastmi, s katerimi si ustvarila pravo morsko pravljico. :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Kako čudovit izdelek si spet ustvarila... tako krasni detajli povezani v harmonično celoto. Tako zelo mi je všeč tvoja morska pravljica. Prav vsakič znova me navdušiš s svojo ustvarjalnostjo.
  Pošiljam objem in se že veselim, da si čez nekaj dni pridem v živo pogledat in okusit morsko vzdušje.

  OdgovoriIzbriši
 4. So stunning and amazing! Thanks for joining us this month at We Love 2 Create. Hugs from DT-Irre

  OdgovoriIzbriši
 5. Oh, si me že posedla na ta udoben stol, sem dala noge na poličko in globoko zajela morski zrak, petje škržatov.... Pogrešam to. Hvala, da si me popeljala tja. Krasen mixed medija izdelek, poln dfetajlov, ki se ujemajo in naredijo izdelek tako unikaten. Vedno z veseljem opazujem kakšen detajl bom spet odkrila. Pošiljam ti velik objem in pozrdav Janja

  OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -