LILA KOT CIKLAMA



Natrgal zanjo v gozdu sem ciklame , 
da bi povrnil ji za njen poljub , 
ki se ko sveži med prelil je vame ...




Živijo punce !

Junij se začenja in poletje prihaja. V naši Veseli hiški smo ta mesec odeti v  močno energijsko LILA BARVO, a obenem zapeljivo in nežno.


Mene lila barva spomni le na gozdne ciklame. Obožujem, ko sredi gozda blestijo v svoji čudežni barvi in neverjetno opojno dišijo. Rada jih tudi ujamem v objektiv in naberem majhen šopek v vazico.


Naša sponzorka je Tina - NAJLEPŠI PAR , ki je ravnokar izdala novo kolekcijo šablon in štampiljk in vse so resnično ENKRATNE !  Upam, da ste si naredile že zalogo, kakor mi punce iz Vesele hiške in srčno upamo, da vas bomo s svojimi idejami navdihnile. 
Če ste pa kaj "pozabile" le hitro v trgovino k Tini !

In tako sem se kljub čudovitim makom odločila, da naredim ciklame iz šablon zvončkov. Upam, da spodbudim Tino, da nam v prihodnosti pripravi tudi šablone ciklam.



Star rumen okvir za slike sem pobarvala z belim gessom, za ozadje izrezala podlago iz belega grobega 300 g akvarelnega papirja.
Na vse štiri strani sem okoli in okoli zalepila izreze narejene z novo šablono BORDURA OBLAKI  iz lila, roza in zelenega papirja. Na nekaterih največjih oblakih sem dodatno naredila še dodatno čipko s šablono DEKORATIVNI POLKROŽNI IZREZ.


Cvetove ciklam sem naredila iz dveh izrezov zvončka-tisti, ki ima presledek med listi. Izrez zadaj sem zarezala med listke, da sem jih lahko raztegnila v širino. Osenčila sem jih z Lila Versacolor in spodaj upognila ter  osenčila sivimi Distressom. Spodaj sem tudi nanesla Marker z bleščicami, a se žal na fotografijah zelo slabo vidi, le nekakšne čudne pikice.


Za peclje ciklam sem uporabila šablono trakca od šablone BALONA, zato so vsi le v eno smer. Šopek sem zavezala z izrezom šablon ZVONČKI, spodaj lila izrez, zgoraj paus papir z belim vzorčkom bleščic.

Seveda sem dodala še prekrasen napis Z NAJLEPŠIMI ŽELJAMI, zalepljen je malček previsoko. A naj zapišem, da je narejen iz 5-ih slojev izrezov v lila in zeleni barvi  ter  pobarvan z lila Lindy's prahcem in Distress Oxidom.


Dodatno sem se še trudila pri obdelavi fotografij, ker je lila vlekla na  rdeče. Ciklame so veliko bolj lila in enake barve kot ostalo. 

Tako mi je bila všeč * kot prava cvetlična energijska bomba*, 
da sem jo postavila kar doma na omarico v dnevni sobi. 

Naj prinese v naš in vaš dom energijo in živahnost ! 

Hvala za obisk in lepo se imejte !




Z voščilnico sodelujem / I participate in Challenges :


I really adore Lindy's magical sprays and magical powders. I use them for my projects a lot, as they give brilliant colors and magical impression. Mostly allways I am using Distress Inks & Distress Oxides for colouring with thin brushes as I love watercolouring. 






11 komentarjev:

  1. Kako domiselno si sestavila te ciklame. Ne vem kako si se spomnila na to, a ideja je fantastična, izdelek pa prav tako. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Še en dokaz, da so Tinini izdelki vsestranski. Ciklame iz zvončkov so popoln presežek in vrhunska ideja. Moram preizkusiti, saj so ciklame ene mojih najljubših cvetlic. Krasno si okrasila okvir okoli šopka. Prava energijska bomba. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. To tvojo objavo si pa moram nekam shraniti. V njej je resnično veliko idej ki so mi nadvse všeč. Čudovito si oblekla okvir in izdelala prelepe ciklame. Moj poklon.

    OdgovoriIzbriši
  4. Very pretty indeed. Really like the layering of the border, that’s a great effect. Thanks for playing along with Uniko. X

    OdgovoriIzbriši
  5. Thank you so much for joining in with your favourite way to colour for the AYLI challenge. This is a fab creation and we really appreciate you taking the time to enter. Hope to see you again soon. Hugs, Squirrel x

    OdgovoriIzbriši
  6. I'm so sorry to be late, but wanted to thank you for entering your beautiful card in our last challenge over at As You Like It. I am so impressed with the beautiful, vivid colors. Hope you'll join us again soon!

    OdgovoriIzbriši
  7. Oh wow, this is so very energizing and beautiful! I love all your layers and your gorgeous flowers! Thank you for inspiring us @ IB this week!

    OdgovoriIzbriši
  8. Great use of colours they look so vibrant against each other. Thanks for playing at Uniko, hope to see you join in with future challenges too. Stay safe and keep crafting!

    OdgovoriIzbriši
  9. Poklon, poklon in še enkrat poklon! Tvoja spretnost nad uporabo šablon je res neizmerna. Širok pogled, kaj vse se da narediti z eno samo šablono si nam tokrat res tako dobro prikazala, da bi človek rekel " stoj, glej - in se uči"
    Prečudovite ciklame si naredila in ji umestila v krasen pravljični okvir.
    Želim ti lep čaroben dan.

    OdgovoriIzbriši
  10. I love cyclamen and yours are so pretty framed with all those die cuts!
    Thanks for linking up at Uniko. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. So pretty and love the layered frame. Thanks for sharing and for joining in the fun at Uniko. Crafty Hugs Bev

    OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -