THE WORLD IS MY INSPIRATIONLjubim ležanje na soncu.
Vznak in zaprtih oči.
Na travi ob morju.
Mila Kačič


Pozdravljena !

Svet je moja inspiracija za ustvarjanje pri Mixed Media tehniki. 
Če budno opazuješ svet okoli sebe ugotoviš, da ti barvni odtenki narave in neukročene rastline bogatijo domišljijo in dušo,  mestne ter vaške arhitekture, linije, ki so delo človeka, pa vzpodbuja kompozicijo in red.
 In oboje se seveda neskončno prepleta.....


K ustvarjanju sta me spodbudila 2 Izziva, navedena na koncu objave. 
Fotografija je moja, posneta nekega sončnega dne na sprehodu po slovenskem podeželju.

Osnova je kolaž iz različnih papirjev v modro, roza, vijola, rjavih odtenkih. Teksturo sem naredila s stencilom Neat&Tangled in teksturno pasto Finnabair Light Paste, kamor sem vmešala roza svetleč Embossing prah. 


Oh, koliko različnih dodatkov sem uporabila ! 
Naj jih nekaj zapišem, a za vse niti ne vem podatkov. Prelepe rožice v lila in vijola odtenkih sem izrezala iz papirja NE VEM -ker izrezujem, ko si zaželim in jih spravljam v mape, a nisem zapisala imena izdelovalca. Štampiljki s krogi in  trikotniki je od Lesia Zgharda izrezi roke, metulja in krogov so iz papirja ALCHEMY STAMPERIA, rjasti kovinski zobniki od PRIMA MECHANICALS,


tri ovalne obeske sem kupila na Tenerifih, kakor tudi črke ART iz črnih kamenčkov, nalepka črnih oči na desni je transfer 7 Gypsies , roza perlice, barvni trikotniki  in trije krogci z lesom so iz trgovine Pink and Paper. EU


Kje pa ti najdeš inspiracijo za svoje ustvarjanje ? 
Morda mi svoje skrivnosti zapišeš v komentar...

Hvala za tvoj obisk in pošiljam topel objem !
I was inspired by Challenges & I participate :

I should write,  that I used on my layout, all the PRODUCT CLUES. We don't use this word, but now I undrestand it meaning. 
So, for me CARPE DIEM means a day enjoing in the nature,  lying in the grass and looking at the blue sky, feeling free and happy....
For MARKING I draw with black .... some leaves and berries near flowers.
9 komentarjev:

 1. Draga Veana, lahko bi inspiracijo iskala kar pri tebi, v vsakem koščku in detajlu tvoje kreacije, v vsaki njegovi materiji in barvi. Lepo si nas popeljala skozi svoje ustvarjanje. Več navedeš, več vidimo. Je pa res, da je včasih navajanje materiala in tehnik naporno, morda že dolgočasno ali pa celo nemogoče - se pa splača. Najraje pa bi ti gledala pod prste, ko si ustvarjala. Krasna objava, ki mi je polepšala trenutke. Ja narava, čudovita narava. Mi kar slepo hodimo po njej in sami sebi krajšamo radosti. Imej čimveč navdihov.

  OdgovoriIzbriši
 2. What a beautiful photo and absolutely gorgeous page! And I love the way you drew the leaves and berries next to your flowers. Thank you so much for joining us at More Than Words this month!!!

  OdgovoriIzbriši
 3. Draga Veana, tukaj bi se prav gotovo strinjala z Magdo. Inspiracijo z največjo lahkoto najdem pri tebi. Tvoji izdelki so tako dovršeni, polni tako perfektno ujemajočih detajlov, da ni dovolj le en pogled izdelka. Vedno pogledam še enkrat in še enkrat in še... in vedno znova odkrijem kaj novega, kaj, kar sem prejšnjič spregledala... Prelepo!!! Prava Umetnica si, ne in nisem se zmotila z veliko začetnico, zame si prav to, Umetnica z veliko začetnico in tudi z velikim srcem. Prekrasna tudi tvoja fotografija čudovite narave.
  Objem

  OdgovoriIzbriši
 4. Se tudi sama podpišem pod Magdin in Valerijin komentar. Mene v ustvarjanju vedno bolj mamijo izdelki s fotografijami. Tvoja fotografija je prelepa, da pa ne govorim kako sem navdušena nad končnim izdelkom tvoje strani. Resnično sem si ogledala vsak detajl tvoje mix media tehnike, kaj vse si uporabila in kar mi je najbolj všeč - z veliko mero dobrega okusa. Bravo, draga Veana.

  OdgovoriIzbriši
 5. What a beautiful mixed media layout!! All the layers and texture so beautiful and your markmaking is so perfectly done!! Thank you so much for joining us at MTW

  OdgovoriIzbriši
 6. Wow! The layering and detail work on this page is fabulous! Thanks for joining us at More Than Words Challenges!

  OdgovoriIzbriši
 7. Wow! I love it! <3 Thank you for joining More Than Words Challenge this month. Greetings, Aga Mirkowska

  OdgovoriIzbriši
 8. Ohhh, this is such a wonderful page! I adore your colours and the fab design. Thanks for joining in the fun at More Than Words :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Stunning work!!!
  Thanks for joining us at
  More Than Words Challenges!
  Olya Ragozina***

  OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -