BOŽIČNI BALET


Življenje ni pravljica. 

To vsi prav dobro občutimo, a dovolite si biti srečni tukaj in zdaj. 

Edini smisel življenja je, da sami poiščemo smisel v majhnih radostih 

in da smo hvaležni za vsak dan posebej. 


Lepo pozdravljene !

Neverjetno kako dolgo je čakala tale voščilnica na objavo in ujela zadnje minute tega leta.  ArtMBR me je že v začetku meseca decembra navdušila nad svojim Izzivom Hrestač - Nutckracker. Nato sem si ogledala prekrasni baletni predstavi na YouTube in seveda ustvarila tole voščilnico, le objava se ni hotela napisati sama....

Torej na zadnji decembrski dan tega leta, ki ga vsi želimo čimprej pozabiti - čeprav verjamem, da je bilo tudi veliko lepega- predstavim voščilnico z baletko, ki pleše solo v dvorani z okrašeno smreko.


Prvič sem uporabila šablono balerine in tudi lestencev na vrhu. Ozadje je negativni odtis Tininega stencila z majhnimi krogci, Embossing blazinico in zlatim prahom. Uporabila sem dodatno še šablone srčka, zvezde, različne krogce Sizzix, zemljo Marianne Designe in napis Vesel božič od Najlepšega para.

Smreko-trikotnik- sem  izrezala iz kartona in nanj nalepila več vrst čipk ter dodala zlat trakec in zlate balončke-krogce. Na vrhu zvezda embossirana z prekrasnim Wow prahcem Vintage Romantica, kot tudi voščilo Vesel božič. Ta prahec naredi neverjetno čudovit učinek preliva zlate in roza barve.


Balerini sem naredila obleko iz belega perja in srčkom za životec ter na glavi krono iz kosa odrezanega iz kovinske rožice. Spodnji del je prepogiban, tako da  ima balerina nekoliko prostorja za svoj ples.


Naj se iskreno zahvalim Magdi za čudovito vzdušje, ki ga je pričarala s svojimi prekrasnimi idejami in izdelki na temo Hrestača ter vzpodbudila vse ustvarjalke Slovenije, da so ustvarjalno zaživele v pravljičnem svetu, vsaj za nekaj dni.

Čudeži obstajajo! Le verjeti je treba vanje.

Naj bo novo leto polno čudežev za vse.


Srečno in zdravo Novo leto 2021 vam želim !











12 komentarjev:

  1. This is beautiful! Thanks for joining us at Countryview Challenges. Hugs rachel xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvezdana, v leto 2021 sem stopila z najlepšim možnim pogledom. Prva jutranja kavica je zaradi tvoje objave fantastično dobra.. Srkam jo in z desno lice in obseva sonce, pogled naravnost pa ponudi zemeljsko in pravljično barvo - belo, zlato in roza. Voščilnica ima toliko lepih detajlov in prav v vsakem vidim jaz balet Hrestača. Tako čudovite smreke še nikoli nisem videla.Vesela se, se je tudi tebe dotaknila tema in po mojem te je lepo navdahnila, kajti balerina, ki si jo ustvarila je kot resnična. Res krasna barvna kombinacija in uporaba tehnik in pripomočkov. WOW. Če sodim po današnjem dnevu, bo to leto prav gotovo lepše. Hvala, da si ustvarila tako lepo sceno tudi za mojo galerijo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna je tvoja božična voščilnica :-)) Zelo lepo si jo sestavila.
    Vesela sem, da ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice!

    V letu 2021 ti želim veliko sreče, veselja in uspehov ter predvsem zdravja!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita praznična voščilnica. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako glamurozno si se poslovila od starega leta. Čipke, ki so moja šibka točka so me povsem prevzele❤️ Čudovita voščilnica!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita čipkasta voščilnica. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  7. Real beauty. How you created the ballerina and especially the lace tree. I wish you all the best for the new year!

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako lepo, še jaz sem vesela za Magdo. Prekrasna baletka in smrečica in ....čisto vse na voščilnici mi je všeč. Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Veana.
    Najprej hvala za besede spodbude! Življenje je lahko pravljica, če gledamo na svet z očmi hvaležnosti in da drobni trenutki radosti največ pomenijo!♥
    Tvoja bogata voščilnica z rajsko ptico in ročno izdelanimi darili me je razveselila pred nekaj leti, ko si bila moja Skrita Božička. In prav ta voščilnica me je spomnila nanjo. Kajti obe sta me očarali na prvi pogled! Pravljično! ♥
    Hrestač je eden mojih najljubših baletov in prečudovito ter bogato si poustavrila baletno zgodbo. Toliko detajlov in prekrasen barvni izbor! Res wauu in balerina je zaplesala v novo leto! Želim ti vse lepo v novem letu, naj bo pravljično, bleščeč in iskrivo v srcu!
    Valentina

    OdgovoriIzbriši
  10. What fabulous texture! I've never seen something quite like this before and it's stunning! Thanks for joining The Library.

    OdgovoriIzbriši
  11. This is so amazing and beautiful! Love it! Thanks for joining us this month at We Love 2 Create. Hugs from DT-Irre

    OdgovoriIzbriši
  12. This has been featured as a ‘Librarian’s Choice’. Thank you for sharing it at The Library. A new challenge goes live tomorrow (Sunday 17th January) and I do hope you’ll take part.

    OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -