SREČNO 2021


Leto, ki pride ko zdajšnje odide, 

naj Vam pred vrata pripelje ljubezen in zdravje,

 na voziček pa vrže še  vrečo nabasano s srečo.


Ojla !

Zadnja naloga opravljena in letošnja Mala šola ustvarjanja- TIne in Vladke je zame končana. Udeležila sem se je prvič in prav ponosna sem nase, da mi je uspelo narediti vse domače naloge. 

Moram priznati, da šola ni bila majhen zalogaj, a sem se veliko naučila in še več prazničnih voščilnic naredila, kar bo prišlo kmalu zelo prav.

Izdelavo INTERAKTIVNE VOŠČILNICE, ki nam jo je predstavila Vladka v videoposnetku sem si večkrat pazljivo pogledala.  Pri njej je zgledalo tako enostavno, a jaz sem se kar pošteno namučila. 

1. Zaprta voščilnica


2. Delno odprta voščilnica - prikaže se smreka


3. Odprta voščilnica - prikaže se  še 2021 

No, namreč nisem  imela moos gume in sem se mogla truditi z penastim lepilnim trakom. 

Tudi lepilo mi že nekaj časa dela težave, ker nimam več tistega ODLIČNEGA od Rayhera, ampak sem kupila Mekol in ta je absolutno preredek in se pozna se na papirju. Nestrpno čakam, da se odpre trgovina Rayher, da stečem po lepilo, saj je po spletu predraga poštnina. 

In za zadnje še to, da za mojo idejo sploh nisem potrebovala tiste zareze (a seveda sem jo že naredila), saj je na vodilu hribček, ki potuje sam.

Vsekakor je potrebno veliko prakse za tako natančno delo kot so te voščilnice  in tudi, kot je rekla Vladka,  veliko je pomerjanja....


Hvala za obisk in lepo se imejte !



Sodelujem v Izzivih / I participate in Challenges :







9 komentarjev:

  1. Na tvoji krasni voščilnici ni nič videti vseh tehničnih težavic...naravnost prekrasna je in ideja z letnico se mi zelooo dopade. Hvala, za toliko lepih prispevkov v mali šoli...prav vsi so vrhunski!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako si pa ti pridna z domačimi nalogami. Tudi ta, kot prav vse ostale, je čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  3. Kot pri vseh izzivih, si se tudi tu lotila na poseben način in se moi kar zdi, kako so se ti bliskale ideje po glavi. po mojem bi lahko bila voščilnica dolga 1m pa bi bilo še kakšno presenečenje zraven. Vse tako lepo štima in se dopolnjuje. Najprej pa so me pritegnile barve. Krasne.

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Zvezda, eno veliko zvezdico si zaslužiš za vztrajnost, predvsem pa za vse imenitne kreacije, ki so nastale pod okriljem Male šole prazničnega ustvarjanja. Očarana sem, hkrati pa si me spodbudila, da tudi sama izdelam skupno fotografijo ustvarjenega za MŠPU. Večkrat sem že sodelovala, a tokrat prvič zaključila predčasno - vesela sem, da s tabo z ramo ob rami :-)
    Vesela pa sem tudi, da si zadnjo dodala na blog Christmas Card Throwdown, tako lepo te je srečati tudi tam.
    Uživaj v današnjem sončku, Majda

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasno si uporabila naše barve in naredila čudovito voščilnico :-))
    Hvala, da ustvarjaš z nami pri 52CCT!

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako domiselno si združila naše barve in nalogo male šole. Krasna voščilnica, tudi meni je všeč ideja z letnico. Hvala, da si se nam pridružila pri 52CCT. Goga

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita praznična objava. Bravo za vse opravljene naloge.

    OdgovoriIzbriši
  8. Really effective die -cutting for a great Christmas card.Thanks for joining The Library.

    OdgovoriIzbriši
  9. Zabavna interaktiva voščilnica je nastala. Veliko lepega si nam pokazala v sklopu Male šole in hvala ti za vse te čudovite prispevke.

    OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -