SPOMINI - MEMORIES


Ljubim ležanje v soncu.
Vznak in zaprtih oči.
Na travi ob morju.
Mila Kačič


Živijo !

Kar nekaj časa je minilo, odkar sem ustvarjala v tehniki Mix media. Zadnje čase so bile pač v delu praznične voščilnice. A v teh dneh so me razni Blogi s svojimi zanimivimi Izzivi spodbudili, da sem spet malo "packala".

V dneh karantene in osamitve doma obujamo spomine na lepe trenutke, da si polepšamo dan.  Pogovarjali smo se se tudi o poletju 2013, ko sva  z možem odpotovala sama brez sina , na počitnice na otok Karpathos v Grčiji. Praznovala sva srebrno obletnico poroke in si obljubila, da bova vsaki 2 leti tak dopust v dvoje ponovila, a do danes še nisva šla.....


Na Karpathosu so me popolnoma očarala vrata in okna vaških hiš v modri barvi. Ko sem izbirala med papirji, sem zagledala list papirja za izreze od AB Studio - Aga Baraniak  z prekrasnimi modrimi vrati. Tudi vsi ostali izrezi so iz njenih čudovitih in zelo kvalitetnih papirjev.


V ozadju sem naredila črno strukturo s stencilom AB Studio, dodala papirnate izreze mreže in prozorni papir z zlatimi pikami.


Okoli vrat sem naredila cvetlični vrt z ročno izrezanimi rožami in listi  v belih, modrih in rjavih odtenkih. Iz zgornjega levega kota sem diagonalno navzdol popeljala zlato vrvico in v tej smeri tudi zalepila kovinske črke VEANA R , saj sem ta layout ustvarila zase, za vse lepe spomine na tisto poletje. Poletje je tudi moj najljubši letni čas.


Dodala sem še besedi SUMMER DAYS izrezane s šablonami Sizzix in poškropila z belo barvo, malo modre in rjave, saj brez tega ne gre.


Upam, da sem s svojim ustvarjanjem prebudila tudi vaše spomine na lepe trenutke, ki naj vas toplo pogrejejo pri srcu.

Hvala za obisk in lep vikend želim !



Sodelujem v Izzivih / I participate in Challenges :






11 komentarjev:

  1. Oh wow - this is wonderful! I love how you recreated the doors from your special island. What an amazing memory. It's great to see you again at More Than Words. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Gorgeous work! I love the color palette and all the layers. Thanks for joining us at More Than Words Challenges!

    OdgovoriIzbriši
  3. Veana, ob pogledu na postavitev na LA so me najprej udarile čudovite barve. Ob tvojem pripovedovanju se je brez problemov prepustiti vsebini spominov - ob vsakem posameznem detajlu. Spomin, ki je zapisan za večno. Lepo sta se imela in se še bosta imela.. Veš kaj pa mene zanima, le kaj se je dogajalo za vsemi temi vrati?

    OdgovoriIzbriši
  4. Se strinjam s predhodnico, mojo sestrično. Občudovanja vredna mix media, da bodo spomini živeli in ljubili dalje....

    OdgovoriIzbriši
  5. Uau, Veana, prava mojstica mixed media tehnike si. Tako lepo si združila vsa ta pisana vrata v prekrasno celoto in ustvarila nepozaben spomin. Iz zapisa pa je čutiti, kako lepo sta se imela. Držim pesti, da tak dopust čimprej spet ponovita.

    OdgovoriIzbriši
  6. Amazing 😍Thank you for participating in the MMP challenge

    OdgovoriIzbriši
  7. Beautiful so many lovely layers! Thank you so much for sharing your art over at the MMP ❤️

    OdgovoriIzbriši
  8. Amazing layout! Thank you for sharing your project at the MMP!

    OdgovoriIzbriši
  9. Beautiful memories😍 Thank you for sharing your project at the MMP.

    OdgovoriIzbriši
  10. Beautiful memories😍 Thank you for sharing your project at the MMP.

    OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -