SNEŽINKA NA LESU


 Pokličimo snežinke, veselo naj zaplešejo.
Povabimo jelenčke, s sanmi naj pridejo.
Pomahajmo Božičku, naj se želje izpolnijo.
Objemimo prijatelje, v miru in sreči naj praznujejo !

Živijo !

Sonce je posijalo v nov dan, jaz pa še vedno kličem sneg. Še ena voščilnica narejena za domačo nalogo pri Mali šoli ustvarjanja. Tokrat LESENO OZADJE, a namesto srca se je na njej znašla velika snežinka.


Leseno ozadje sem naredila kot je TINA pokazala. Papir sem nato osenčila z Distress Oxidom Vintage in robove z Distress Inkom Ground Espresso. Belo tempero sem nanesla z gobico, a žal ni ostala čisto bela, ker ozadje ni bilo dovolj suho.


Izrezala sem dve snežinki, belo in rjavo in ju nekoliko zamaknila. Na belo snežinko sem nanesla bel Gesso v debelejšem sloju. 


Zgoraj in spodaj sem zalepila okrasni trak in nanj izrez NOVO LETO in 2021. Na snežinko sem dodala še sivo snežinko in rdečo svetlečo kovico.

Za dokončanje šole mi manjka le še INTERAKTIVNA VOŠČILNICA, ki je v delu

Imejte se lepo in bodite zdravi.





7 komentarjev:

  1. Iiii, kako nostalgično lepa voščilnica. Že spet si prekosila učiteljico v sami izdelavi lesa. Brez primere pa je tudi okrasitev, natančneje zasnežitev in pika na i darilni trak z napisi. Vseš, všeč, všeč. Drugače pa tudi jaz že nekako kličem snežinke ne vem zakaj. Saj bodo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uau, kakšna mojstrica si pa ti. Tvoja voščilnica zgleda, kot da si jo prinesla s podstrešja, kjer je nate čakala nekaj desetletij... Fantastično si jo postarala, le letnica priča, da je čisto nova in čisto tvoja... Krasno! Brez besed! Ko bom velika, bom tudi jaz znala tako ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovit izdelek in meni je všel prav to, da se tempera malo pomeča z distressi in postane tako umazana :)) Da vintage pridih in posebni čar. In snežinka je čudovito obdelana.

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, kako je krasna. Tudi meni je ravno efekt umaznae tempere tako zelo všeč...celoten rustikalni videz je naravnost čaroben!

    OdgovoriIzbriši
  5. WOW! Your card has such gorgeous layers and colors! Your design is so eye-catching, love your fun sentiment placement too, gorgeous! Thank you for inspiring us @ IB this week!

    OdgovoriIzbriši
  6. Beautiful. Love your design and all of those layers. Thank you for joining us at Creative Artiste this month. Hope to see you back here again next month. Judy DT

    OdgovoriIzbriši
  7. This is so pretty, love how the focal snowflake is cut twice and offset it gives so much depth to your design. A lovely piece to see in the New Year, many thanks for sharing with us over @ Creative Artiste and joining our Anything Mixed Media goes challenge.
    Creative wishes Tracey (DT)

    OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -