RUMENA KOT SONCE

Kaj misliš, za koga 
to rumeno sonce žari ?

Sijalo bo zate,
le vsa okna mu odpri.
 
 pesem Majhne stvari

Živijo !

Kako hitro čas mineva, kajne? Stric februar je že na vratih in prinesel je nov Izziv v našo Veselo Hiško. Ta mesec ustvarjamo v rumeni žareči barvi , barvi energije !


Predstavljamo novega sponzorja : trgovino NAJLEPŠI PAR in našo Tino, ki je z veseljem in velikodušno podprla naš Blog. Ustvarjale smo z rezalnimi šablonami iz njene nove SPOMLADANSKE KOLEKCIJE, ki je res neverjetno lepa !
HVALA DRAGA TINA !

Že pri ogledu video predstavitve nove kolekcije sem se zaljubila v te ljubke ptičke in z njimi seveda naredila pomladno poročno voščilnico.

Na osnovo 17 cm x 17 cm sem zalepila kar 6 kvadratov papirja v beli, rumeni in rumeni z belimi pikicami. Vsak  kvadrat je nekoliko manjši, zadnji pa še oblečen v prozoren til z rumenimi in modrimi rožicami ter obrobljen z belo čipko.


Kot glavni motiv sem ustvarila dva ptička - mladoporočenca, v rumeni in modri barvi.   Z rumeno in modro prejico sem vezla v sredino trupa in dodala belo perlico. 
Ta prekrasna TInina ideja, da lahko še šivamo pri ustvarjanju je fantastična !


Za srečno življenje sem naredila bogat venček iz zelenega listja, rumenih rožic in modrih popkov, tudi iz nove kolekcije. Vse sem senčila z Distress Inki v rumeni, modri in zeleni barvi ter čez venček postavila prelep moder izrez ČESTITKE.


Za ljubezen pa med ptička dodala dve izrezani srci , ki se nežno dotikata, tako kot zaljubljena srca neveste in ženina.

Pri ustvarjanju sem uporabila rezalne šablone NAJLEPŠEGA PARA :Naj tokrat sonce posije v vaš dom 
in naj rumena barva prinese toploto v vaše srce !


Sodelujem v Izzivih / I participate in Challenges :I love to made wedding cards, but there are no wedding any more. But TRUE LOVE will allways be in our hearts, I belive in it. 

  


15 komentarjev:

 1. Veana, ta voščilnica se mi zdi takšna kot ti. Prelepa, srčna in sončna, polna pozitivne energije. Navdušena sem nad tvojima ptičkoma. Super šivanje!
  Objem

  OdgovoriIzbriši
 2. Uau, čudovita je! Toliko plasti in toliko ljubezni je na njej, da bi že brez rumeme barve kar žarela...

  OdgovoriIzbriši
 3. Očarala si me. Toliko plasti, ki se vse povežejo v tako prekrasno podlago za dva zaljubljena ptička. Kombinaijca barv mi je vrhunska. Ptička sta tako srkana. Ne morem se nagledati tvoje lepotičke. Naj sonce tudi v tvoj dom prinese sveže energije, topline, svetlobe. Velik objem in pozdrav Janja

  OdgovoriIzbriši
 4. WoW Veana, Čudovita je. Ta rumeno modra kombinacija je svetovna. Sončen pozdrav Mojca

  OdgovoriIzbriši
 5. prava mojstrovina v krasnih barvah!

  OdgovoriIzbriši
 6. Pravo mojstrovino si ustvarila. Ptička sta prav zares kreativna.:-) Krasno si ju okrasila s prejico. Plasti pa je toliko na voščinici, kot sem pri tebi vajena. :-) Čudovito! <3

  OdgovoriIzbriši
 7. Kako sem navdušena nad tvojo idejo...nekaj izjemnega je! Res lepo je biti z vami v vaši Veseli hiški, ki ste jo tako lepo napolnile s sončno rumeno....hvala!

  OdgovoriIzbriši
 8. Koliko simbolike za srečno popotovanje v dvoje si položila v voščilnico - prepričana sem, da bo s tvojo pomočjo njuno skupno vandranje skozi življenje potekalo v znamenju sonca.
  Čudovito si združila vse elemente in ptički umestila v čudovito sceno - čarobno res!
  Želim ti prijeten mesec februar, naj bo čim bolj sončen in nasmejan, Majda

  OdgovoriIzbriši
 9. Krasna voščilnica. Komaj čakam pomlad, katero tvoja voščilnica prav lepo vabi.

  OdgovoriIzbriši
 10. Lovely card. Thank you for joining in over at Country View Crafts.

  OdgovoriIzbriši
 11. Wow this is so pretty!!

  Thanks for playing along with us at MAWTT,

  Hugz Tinz

  OdgovoriIzbriši
 12. What a beautiful card! The colours and birds remind me of spring and I love how you added the stitching to the birds - gorgeous 😁. Thanks so much for joining us at the Country View Challenges! Hugs, Jo x

  OdgovoriIzbriši
 13. This is such a great card! I love these birds! Thanks for playing along with challenge up your life!
  Denise DT

  OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -