OBJEM IZ SRCA


Branje je potovanje – 

včasih skozi lastne, včasih skozi tuje sanje.


Dober dan v sončen nedeljski dan !

Branje je res potovanje, ki nas lahko v teh dneh karantene popelje po celem svetu in še dlje... Že branje teh vrstic vas napoti do našega bloga Vesele hiške, kjer se je danes začel novembrski Izziv KARKOLI.

Verjamem, da vas bomo spodbudile s svojimi izdelki k ustvarjanju, saj vse potrebujemo sprostitev, še posebno v teh dneh.

In ker zelo rada berem, sploh v varnem zavetju doma ob umirjeni glasbi, sem ustvarila knjižna kazala. A naj zapišem, da ideja s sponko ni moja.  Videla sem jo na spletu in se mi je zdela resnično super, zatorej jo predstavljam še vam. 

Kazala so posebno darilo za moje sostanovalke, ki so me v tem letu očarale s svojimi izdelki in srčnim trudom pri uspehu Vesele hiške.

HVALA PUNCE !


Na spodnji sliki lahko vidite vse, kar za izdelavo potrebujete, tudi mere kartončkov in čipke sem zapisala .


Na osnovo na vrhu damo navadno sponko, ki bo naše kazalo zatikala na stran v knjigi in nanjo zalepimo manjši izrezan papir. Vedno najprej zalepimo eno stran do polovice(pregiba),  nato še drugo stran. Čipko zalepimo z dvostranskim lepilnim trakom in na koncih malček zažgemo, da se ne cefra. 


Na čipko zalepimo izrezke cvetlic , ročno izrezane metuljčke  iz LemonCraft papirja ter dodamo krasne izreze objem (spredaj) in iz srca ( zadaj) - šablone Najlepšega para.


Knjižna kazala lahko naredimo v različnih tematikah: otroške, za mladostnike, moške, za različne praznike... 

Na hitrco sem naredila še enega prazničnega za Božič,  kjer sem z dodatki malo pretiravala.  A včasih nas ustvarjalke pač malček zanese, kajne?


Hvala za obisk in upam, da sem vas spodbudila še k bralnem popotovanju in pokukajte še k ostalim puncam, kako so ustvarjale.Sodelujem v Izzivih / I participate in Challenges :

www.najlepsi-par.si - GALERIJA OKTOBER


I wish to enter only the bookmark with ponsetia


Home for me is a save place, where I love reading books that take me on journey all over the world

11 komentarjev:

 1. Hi,
  Your Tags are really pretty and the Christmas ones even more so.
  Love all the wonderful elements used on these fantastic creations.
  Thank you for joining the MAWTT Challenge.
  Lots of crafty love. Jenny L. DT

  OdgovoriIzbriši
 2. Zvezda, kako imenitna ideja in priznam - komaj čakam, da čudovito knjižno kazalo pripotuje do mene. Tudi sama imam v teh dneh veliko časa za branje, odvisno od razpoloženja odpiram knjige, tako mi knjižna kazala še kako pridejo prav ;-)
  Hvala tudi tebi - za vso koordinacijo, srčno razdajanje, brez tebe Vesele hiške ne bi bilo in ne bi sijala v takšni svetli energiji!
  Všeč sta mi tudi praznični obliki - nič preveč dodatkov se mi ne zdi, saj je za praznike vse bolj žareče in bleščeče.
  Velik objem ti pošiljam na daljavo, Majda

  OdgovoriIzbriši
 3. Draga Veana, najprej naj pohvalim tvoja knjižna kazala. Fantastična so! Tako nežna in elegantna.
  Potem pa en velik hvala, za tvojo idejo o Veseli hiški, ki si jo tako skrbno pripravila, negovala in zgradila. Brez tebe je ne bi bilo. Lepo se je družiti s tabo in z vsemi ostalimi članicami našega tima.
  Na koncu pa en velik objem k tebi! Lepo bodi!

  OdgovoriIzbriši
 4. Kakšna čudovita kazala, polna krasnih detajlov.
  Tudi jaz jih obožujem in rada delam, večkrat jih podarim svojim otrokom, da skupaj beremo na kavču.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovita kazala. Lep novemberski pozdrav :) Tamara

  OdgovoriIzbriši
 6. They are so pretty, thank you for joining us at MAWTT, xxxx

  OdgovoriIzbriši
 7. Fenomenalna kazala si ustvarila za "pocartanje" tvojih osstanovalk :). Tudi božična dva nista nič pretirana - je le pranzični čas. Ravno včeraj sem ponovno občudovala tvoje kazalo, ki si mi ga poslala pred časom.

  OdgovoriIzbriši
 8. Lovely bookmarks! Thanks for playing with us at Country View Challenges!

  OdgovoriIzbriši
 9. Veana these are such beautiful vintage style book marks. Thank you for joining us at The Funkie Junkie Boutique Blog for this challenge xx

  OdgovoriIzbriši
 10. Beautifully decorated bookmarks!!! I really love them!!! Thank you for joining the November challenge of the Country View Challenges!

  OdgovoriIzbriši
 11. Hello… Thanks for sharing your lovely bookmarks with Moving Along with the Times; your poinsettia flower bookmark fits perfectly with our ‘Christmas Flowers’ challenge theme. Hope you can join us next month for our new challenge. Diane Louise (Team Leader) xx

  OdgovoriIzbriši

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -